Saps que és un Segawot ? Has tastat mai un Sagri?
 

Aquest cap de setmana conjuntament amb els amics de Rift Valley ( agència especialitzada en viatges a Àfrica ) tindrem un Chefs Days 100% africà amb propostes culinàries d’Etiòpia i Costa d’Ivori!

El restaurant Addis Abeba i la Xef Chantal Tahou han preparat uns menús d’allò més gustosos i coloristes que us permetran viatjar per un instants al seus països d’origen.

co_cd_cartell_11n_3 
Menú Addis Abeba ( Etiòpia )
 

– Segawot: vedella estofada amb con tura de ceba i tomàquet, amb espècies etíops i una mica de picant. Acompanyament: Llenties, carabassa, amanida.

– Dorowot: Pollastre amb con tura de ceba i amb espècies etíops. Acompanyament: Llenties, carabassa, amanida.

Menú Xef Chantal Tahou ( Costa d’Ivori) 
 

– Broqueta de pollastre i vedella: pollastre, vedella, pebrot verd, pebrot vermell, cogombre, ceba, albergínia, tomàquet fresc, acompanyat d’arròs chep llen, allargat, cuinat amb ceba i tomàquet i lleugerament picant.

– Cuixa de pollastre amb salsa de cacauet: cuixes de pollastre, crema de cacauet preparada amb olives, ceba, tomàquet i xampinyons. *Opció vegetariana: Plat a base de crema de cacauet (sense pollastre).

– Cuscús amb costella i verdures:cuscús, costella de porc i salsa de verdurees preparada a base de pastanaga, ceba, pebrot verd, alls, albergínies, coli or i tomàquet. * Opció versió vegetariana

– Sagri: iogurt, mill, llet i sucre morè.
Ara també opció TAKE AWAY: si ho desitges també podràs endur-te el menjra a casa, doncs disposme de packaging de menjar per endur.
 
On: coocció ( c/ Morales 27, Les Corts )
 
Quan: divendres 11 Novembre ( de 21:00 a 24:00h ) i dissabte 12 de Novembre ( de 13:00 a 17:00h i de 20:00 a 24:00 h )