Els dissabtes d’aquest mes de febrer coocciō es converteix en un Pop-up molt especial de la mà d’ Atrápalo!!

4 sopars únics molt especials, 6 aclamats xefs i molt soul …
Places molt limitades que volaran segur! Pots consultar les dates i fer la teva reserva aquí.

Captura de pantalla 2017-01-27 a les 9.06.52

Els Chefs:

4 de febrer, Nit Peruana

Captura de pantalla 2017-01-27 a las 10.54.37

Nicky Ramos: la cuina del xef del famós The Market Perú de Barcelona és un tour per Perú amb trets nikkei, amazònics, de la cuina chifa (influència cantonesa), novo andina i criolla amb especialitats com diferents ceviches i el sec de xai a la chiclayana. Aquest cuiner és un dels responsables que avui en dia gairebé tothom hagi provat el ceviche peruà a Barcelona i que estigui tan de moda.

Roberto Sihuay: aquest jove xef s’ha passat els darrers deu anys treballant en prestigiosos restaurants del Perú i Espanya per acabar aterrant al Ceviche 103, on es focalitza en el caràcter hereditari de la cuina peruana. Roberto Sihuay dirigeix aquest restaurant a Barcelona amb una gastronomia contemporània i evolutiva i en un espai modern i colorit. Ara acaba d’obrir Nikkei 103, de fusió japonesa.

Juan Carlos Perruet: productes gallecs i essència peruana. Desitjable innovació. Així és la cuina del xef de l’acreditat Kero de Vigo, Juan Carlos Perret, un incansable cuiner peruà que porta deu anys a Galícia, i vint com a professional dels fogons: es va formar al Celler de Can Roca. El ceviche, com no, el plat estrella d’aquest xef, el peix fresc marinat amb cítrics que tant triomfa. La presentació original és un altre dels seus forts.

Pots veure el detall del menú al sopar peruà i fer la teva reserva aquí.


11 de febrer, Nit Ecuatoriana

2

Alex Clavijo: nascut a Guayaquil fa 31 anys, porta des del 2001 vivint a Espanya. Va ser cap de cuina del Sant Bartomeu, a Sant Cugat del Vallès. Ha passat també pel Cercle Eqüestre de Barcelona i l’Heura de Sant Cugat. Actualment és cap de cuina de Vadebacus, també a Sant Cugat. Alta cuina tradicional i equatoriana és el que elabora aquest jove xef conegut també per haver participat al programa Top Xef.

Pots veure el detall del menú al sopar i fer la teva reserva aquí.


18 de febrer, Nit KM 0

4

Sergi de Meià: afectuós i proper en el tracte i la seva cuina, aquest jove però experimentat xef, amb una trajectòria més que contrastada, actualment és propietari del restaurant Sergi de Meià, a l’Eixample barceloní. Conegut com el prescriptor de l’slow food i la cuina km. 0, la seva gastronomia és bona, neta i justa. Aquests són els tres preceptes del seu moviment que, aplicats a productes de proximitat i temporada, fan que la seva oferta sigui exclusiva i diferenciada.

Pots veure el detall del menú al sopar amb Sergi de Meià i fer la teva reserva aquí.


24 de febrero, Nit Italiana

5

Andrea Tumbarello: després de més de deu anys des del seu aterratge a Espanya, aquest xef sicilià conegut com el “rei de la tòfona” o el “cuiner galàctic”, és l’actual amo del restaurant Don Giovanni de Madrid. Guardonat amb diversos premis de gran importància com el Cuatro Soles Repsol després del seu pas per Granada; la seva filosofia es basa en “comptar amb el millor producte i fer-lo malbé el mínim possible”.

Pots veure el detall del menú al sopar amb Andrea Tumbarello i fer la teva reserva aquí.