Els bols de menjar saludable i fresc a domicili han arribat a Barcelona .

Usalad ofereix bols amb salmó, gall d’indi, tonyina i altres aliments 100% saludables per què puguis dinar de manera equilibrada sense moure’t de l’oficina.  

 

A Usalad són uns apassionats de la bona cuina basada en el menjar sa. Al seu equip acumulen molts anys d’experiència a la cuina i estan 100% focalitzats en guanyar-se cada dia la confiança d’aquells qui proven la seva fòrmula.

 Sa

Des de fa uns mesos l’equip de Usalad utilitza la nostra cuina compartida com a base logística per conceptualitzar, cuinar i preparar els seu bols.
Si voleu encarregar el seu bols i altres delícies ho podeu de manera molt ràpida i senzilla través del seu web  i  també a través de l’aplicació de Glovo.
En aquest qüestionari el Sergio Blasco, director de Usalad, ens descobreix una mica més el seus gustos i dèries gastronòmiques:

 

Quina va ser la primera recepta que vas cuinar?

De ben jove uns macarrons amb salsa de tots el formatges que vaig trobar a la nevera. Va quedar bastant bo i em vaig pensar que era un crack; al tornar-ho a intentar allò no es podia menjar. Aquella experiència em va ensenyar dues coses: que m’agradava la cuina i que per fer les coses bé t’has d’esforçar; les coses normalment no surten per casualitat.

Vi negre, blanc o cervesa?

Cervesa artesana, sense que estigui massa pujada de llúpol. Les artesanes tenen més cos i més sabor. Ja fa anys que només en prenc cerveses d’aquestes que cada cop es troben a més llocs.

Quin és el principal tret diferencial del vostre projecte gastronòmic?

Bowls y Poke Bowls complerts, ben pensats i cuinats amb passió. Intentem fer combinacions equilibrades, atractives i amb sabors diferencials…

Quin aspecte prioritzeu en la materia primera que utilitzeu a Usalad: producte natural, ecològic, de temporada, màxima qualitat, de proximitat?

Prioritzem la màxima qualitat. Si algú és capaç d’obtenir bons plats amb matèria prima dolenta que m’ensenyi com es fa perquè jo mai n’he sapigut.

La teva fira, mercat o botiga preferit on tenir el vostre producte?

A la taula dels nostres clients. A Usalad intentem fer la vida més còmode i fàcil als nostres clients, per això oferim un servei a domicili molt eficient i de gran qualitat.

Un ingredient o producte imprescindible a la vostra llista de la compra?

M’encanta la salsa de soja! És molt dolça i alhora molt poc calòrica; i es poden fer mil combinacions i variants.

Un estri imprescindible a tenir a la cuina?

Un ganivet ben afilat per no equivocar-te a l’hora de tallar.

Una recepta senzilla de fer a casa i que et faci quedar com un senyor?

L’all negre és un gran desconegut i té un sabor exquisit, a més de totes les propietats de l’all blanc, i no repeteix. La recepta de tofu marinat amb all negre, una mica de salsa sojaisalsa Perrins és molt fàcil, agrada i sorprèn al qui la tasta!

El plat/recepta que més t’ha costat aconseguir el punt bo d’el·laboració?

El Gall d’Indi marinat en suc de tronja, pebre vermell i 3 espècies més té la seva dificultat. Perquè els sabors arribin fins ben endins de la carn, s’ha de posar la quantitat justa de cada espècie i controlar molt bé els temps.

On us agradaria estar d’aquí un any a nivell de projecte professional?

En un any m’agradaria estar mirant d’obrir el projecte d’Usalad també a Madrid.

Moltes gràcies Sergio, llarga vida a Usalad i molts encerts!

chicken wrap

22048005_1546101248745944_4528121381147779534_o

U Salad_-15